Web Analytics Made Easy - Statcounter

خروج آرام "صبا تامین" از سهامداری در شرکت‌های بیمه ایخروج آهسته و آرام شرکت سرمایه گذاری صبا تامین از سهامداری در صنعت بیمه در سه سال گذشته، شرکت سرمایه‌گذاری صبا تامین یکی از سهامداران مطرح پنج شرکت بیمه ای، ملت، البرز، دانا، اتکایی امین و میهن به شمار می‌رود که به واسطه همین سهامداری، تاثیری مستقیم هم بر تصمیمات این شرکت‌ها داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صبا تامین تا اسفند ماه سال ۱۳۹۷ حضوری پررنگ در صنعت بیمه داشت و بیش از ۱۹ درصد سهام شرکت‌های بیمه دانا و ملت، ۱۸ درصد سهام شرکت بیمه میهن، ۱۵ درصد سهام بیمه البرز و نزدیک به ۱۰ درصد سهام شرکت بیمه اتکایی امین را در اختیار داشت.

محمدعلی میرزاکوچک شیرازی، مدیرعامل سابق شرکت سرمایه گذاری صبا تامین، در گفت گویی که دوسال ونیم قبل داشت از عزم این شرکت برای قیمت‌گذاری و فروش سهام شرکت بیمه میهن و عدم تمایل شرکت متبوع خود برای خرید سهام بیشتر شرکت‌های البرز و دانا خبر داده بود.

میرزاکوچک شیرازی، صنعت بیمه ایران را یک صنعت معمولی با سودآوری نه چندان مناسب در مقایسه با سایر صنایع خوانده و گفته بود که در عمل، آن اتفاق خاصی که منجر به دلگرمی سهامداران شود رخ نداده است و اصلاح مستمر پرتفوی سرمایه‌گذاری‌ها از نظر ریسک و بازده در راستای بهبود عملکرد را از جمله اقدامات این شرکت برشمرده بود.

اکنون پس ازگذشت دو سال و نیم از تلاش صبا تامین برای واگذاری سهام شرکت‌های بیمه‌ای، به‌نظر می‌رسد که هنوز هم به دلیل نبود خریدار متعدد، توفیق چندانی در واگذاری بیشتر سهام این هلدینگ در شرکت‌های بیمه‌ای کسب نشده هرچند که به نظر می‌رسد هنوز هم تصمیم برای خروج آهسته از صنعت بیمه جدی است.

درحال حاضر شرکت سرمایه گذاری صبا تامین، بخش قابل توجهی از سهام خود در شرکت‌های بیمه ملت، البرز، دانا، اتکایی امین و میهن را واگذار کرده و این روند تا پایان آذرماه سالجاری همچنان ادامه داشته است.

درحقیقت شرکت سرمایه گذاری صبا تامین در سه سال اخیر حدود ۱۰.۴۳ درصد از سهام شرکت بیمه میهن، ۹.۴۳ درصد از سهام شرکت بیمه البرز، ۸.۴۶ درصد ازسهام شرکت بیمه ملت، ۷.۳۱ درصد ازسهام شرکت بیمه دانا و ۴.۲۳ درصد از سهام شرکت بیمه اتکایی امین را واگذار کرده است.

به عبارتی دیگر، میزان سهم شرکت سرمایه گذاری صبا تامین تا پایان آذرماه سالجاری در شرکت‌های بیمه دانا به ۱۲ درصد، میهن به ۸ درصد، البرز به ۶.۳۴ درصد و در شرکت بیمه اتکایی امین به ۵.۶۶ درصد رسیده است.

همچنین میزان سهم این شرکت تا پایان شهریور ماه سالجاری در بیمه ملت هم به ۱۰.۶۲ درصد کاهش یافته است.

حال در این بین با حضور سید محمد جواد میرطاهر، مدیرعامل جدید صبا تامین باید دید که آیا این شرکت خروج آهسته از سهام برخی از شرکت‌های بیمه‌ای استوار خواهد بود یا خیر.

مدیرعامل جدید شرکت سرمایه گذاری صبا تامین که با صنعت بیمه هم چندان غریبه نیست، در بدو ورود خود بهبود وضعیت موجود و برنامه‌های توسعه‌ای صبا را از برنامه‌های آتی این شرکت برشمرده و ساخت سود با کیفیت برای سهام‌داران و مجموعه هلدینگ مادر را یکی از راهبرد‌هایی دانسته که دنبال خواهد کرد.

شرکت سرمایه‌گذاری صبا تامین (سهامی عام) از شرکت‌های زیرمجموعه شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی است که با ارائه خدمات مالی به نحوی با تمام هلدینگ‌های تابعه شستا در تعامل است و به عنوان بازوی بازار سرمایه شستا از بازیگران اصلی بازار سرمایه محسوب می‌شود.

گذر زمان مشخص خواهد کرد که صبا تامین به واگذاری مابقی سهام خود در شرکت‌های بیمه‌ای ادامه می‌دهد یا ترجیح خواهد داد که همین مقدار سهام را در شرکت‌های بیمه‌ای حفظ کند!

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بیمه مرکزی صنعت بیمه ضریب نفوذ بیمه در ایران عملکرد صنعت بیمه در سال 1400 شرکت سرمایه گذاری صبا تامین شرکت های بیمه ای سهام شرکت بیمه اتکایی امین صنعت بیمه درصد سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۰۰۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، رئیس جمهور در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون تفسیر ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی» را که ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، جهت اجرا به وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: قراردادهای موقت کارگران ۵ ساله می‌شود؟

قانون بیمه کارگران ساختمانی در خصوص تغییرات ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی مبنی بر تغییر وضعیت منابع درآمدی سازمان تامین اجتماعی به مجلس ارائه شد و مجلس فروردین ماه امسال با تصویب کلیات و جزییات طرح استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، سازوکاری برای پرداخت بیمه کارگران ساختمانی تعیین کرد.

کارگر ساختمانی جزو مشاغل سخت و زیان‌آور به شمار می‌رود و طبق آمارها بیشترین حوادث ناشی از کار مربوط به فعالیت در کارگاه‌های ساختمانی و بخش ساختمان است.

برابر آمارها ۵۰ درصد حوادث کشور مربوط به کارگران ساختمانی و ۵۰ درصد مابقی حوادث، مربوط به بیمه‌شدگان دیگر مشاغل است که این مساله اهمیت بیمه کارگران ساختمانی را بیش از پیش نشان می‌دهد.

روز گذشته در گردهمایی جشنواره امتنان که با حضور رئیس جمهور، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کارگران منتخب برگزار شد، حل مسأله بیمه کارگران ساختمانی و تامین مسکن کارگران مورد تاکید قرار گرفت.

علیرضا محجوب - دبیرکل خانه کارگر از رئیس جمهور خواست تا موضوع بیمه کارگران ساختمانی را رسیدگی کند و گفت: بیمه کارگران ساختمانی مدام به محاق می‌رود و کم اهمیت‌تر نزد مسئولین می‌شود. از شما خواهش می‌کنیم که به این موضوع رسیدگی کنید.

وی با بیان اینکه حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی به بن بست رسیده است، توجه به بیمه کارگران ساختمانی و کمک به این قشر از کارگران را توجه به شریف‌ترین بخش کارگران کشور دانست.

بر اساس استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، مقرر شد که ۲۵ درصد از عوارض شهرداری به سازمان تامین اجتماعی به منظور بیمه کارگران ساختمانی اختصاص پیدا کند تا کارگر ساختمانی مورد حمایت قرار گیرد. همچنین از محل مواد ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری حق بیمه کارگران ساختمانی به جهت اینکه ساخت و ساز به واسطه آنها صورت می گیرد، پرداخت شود. با تعیین این ساز و کار دیگر مشکلی برای بیمه کارگران ساختمانی وجود ندارد چون هم منافع تامین اجتماعی از محل بیمه کارگران ساختمانی تامین شده و هم منابع بیمه کارگران مشخص شده است.

با ابلاغ قانون تفسیر ماده(۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی توسط رئیس جمهور، سازمان تامین اجتماعی موظف است به تعهد قطعی خود در خصوص بیمه کارگران ساختمانی عمل کند و به آرزوی دیرینه کارگران ساختمانی که سال‌ها در انتظار بهره مندی از مزایای بیمه اجتماعی لحظه شماری می کردند، جامه عمل بپوشاند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229104 برچسب‌ها کارگران

دیگر خبرها

  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • ◄ ناچار به خروج کامل از صنعت حمل و نقل ریلی خواهیم بود
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی
  • تجلیل از اساتید و مدرسان بیمه سرمد به مناسبت روز معلم
  • تداوم خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز‌های منفی شاخص کل بورس
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟