Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بنیاد مستضعفان، انوری مدیرعامل گروه برق و انرژی صبا از پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی پروژه ساخت واحد یک و دو گازی نیروگاه خبر داد.

مدیر عامل گروه برق و انرژی صبا از زیر مجموعه‌های بنیاد مستضعفان در مورد سوابق عملیات اجرایی پروژه نیروگاه سیکل ترکیبی خرم آباد که از سال ۸۵ وارد فاز عملیاتی شده است گفت: این نیروگاه در سال ۸۴ با مشارکت گروه برق و انرژی صبا، تاسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۸۵ پروژه به صورت عملیاتی آغاز و با استفاده از حساب ذخیره ارزی، دو اعتبار اسنادی به میزان ۳۲ میلیون یورو و ۱۵۱ میلیون یورو گشایش یافت. متاسفانه در این مدت، فقط اعتبار اسنادی اولی محقق و به همین دلیل ادامه عملیات اجرایی پروژه در سال ۱۳۹۲ با وقفه مواجه شد و در پی گشایش LC دوم در بهمن ماه ۹۶ پروژه به صورت عملیاتی آغاز شد.

وی در رابطه با جزییات این پروژه گفت: شرکت مولد نیروی سرمایه گذار و مجری پروژه نیروگاه ۹۶۸ مگاواتی سیکل ترکیبی خرم آباد یکی از زیر مجموعه‌های هلدینگ برق وانرژی صبا و وابسته به بنیاد مستضعفان است. پروژه نیروگاه در ابتدا جهت احداث ۸ واحد گازی به ظرفیت ۱۲۹۶ مگاوات پیش بینی شده بود که به دلیل تغییر سیاست‌های وزارت نیرو، مقرر شد پروژه در دو فاز، به صورت ۲ بلوک سیکل ترکیبی اجرا شود.

بیشتر بخوانید: همایش اهدای ۸۰ هزارمین اسناد املاک علوی برگزار می‌شود

انوری در مورد زمان بهره برداری از این پروژه گفت: هم اکنون واحد گازی یک و دو این نیروگاه با پیشرفت بیش از ۷۰ درصد در حال احداث است و واحد اول تا اواخر مهر ماه و واحد دوم تا اوخر آبان ماه سال جاری به مرحله سنکرون و بهره برداری می‌رسد و همچنین سنکرون واحد اول بخار در طی ۳۴ ماه در آذر ماه سال ۱۳۹۹ صورت می‌پذیرد.

وی گفت: این نیروگاه با توان ۵۰۰ مگاواتی تقریبا یک دهم نیاز توسعه سالانه صنعت برق کشور را تامین می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۴۷۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: آبرسانی به اراضی دهدشت غربی نیازمند یک هزار میلیارد تومان اعتبار است. - اخبار استانها -

آرش مصلح در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: 17 سال پیش پروژه آبرسانی به اراضی دیم دهدشت غربی آغاز شد، ولی هنوز تکمیل و به بهره‌برداری نرسیده است، هرچند در دولت سیزدهم سرعت عملیات اجرایی تسریع داده شده است.

وی اعتبار مورد نیاز پروژه را یک‌هزار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: پروژه ملی تأمین آب اراضی دهدشت غربی از طریق رودخانه مارون با هدف تأمین 49 میلیون متر مکعب آب مورد نیاز 5 هزار و 500 هکتار اراضی دهدشت غربی در محدوده شهر سوق، روستاهای لیربزرگ، لیرکوچک، چنگلوا و بوا در سال 87 کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی آن در خرداد سال 90 شروع شد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: این پروژه آب مورد نیاز 3 هزار و 322 هکتار به صورت تحت فشار و 2 هزار و 325 هکتار دیگر را به صورت ثقلی تأمین می‌کند و در صورت افتتاح و بهره‌برداری از آن، شاهد اشتغال 5 هزار نفر هستیم.

به گزارش تسنیم، دهدشت غربی با مساحت هفت هزار هکتار، از نظر زمین کشاورزی غنی و مساعد بوده، اما به علت مرتفع بودن آن نسبت به رودخانه‌های مجاور، با کمبود آب مواجه است و ماهیت تپه ماهوری این دشت نیز سبب بروز مشکل در امر آبیاری آن شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • جنگ کریدورها در خاورمیانه
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • اولتیماتوم استاندار لرستان برای مصوبات سفر رئیس‌ جمهور
  • فروش برق با نرخ‌های جذاب در بورس انرژی
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • نیاز مصرف برق کشور در سال جدید رشد شتابانی دارد
  • آبرسانی به ۵۲۰۰ روستا ظرف دو سال انجام شده است
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • ساخت ۱۲ هزار واحد مسکونی در کل کشور در سال گذشته